كبسة دجاج
كبسة اللحم او الدجاج نفس الطريقة بتقطعي بصل مكعبات وتشوحيه بالزيت واما يصفر بنضيف اللحمة ولو دجاج بنكون شايلين الجلد او ممكن تسبيه براحتك المهم نشوحها كويس وبنضيف هيل وقرنفل وقرفة وورق لوري وليمون ناشف كل ده بيكون حب مش مطحون ونقشر طماطماية ونقطعها ونضيف عليها وفصين توم وجزرة مبشورة ونقلب ونضيف 2 قرن فلفل حامي اللي هي الشطة وجنزبيل مطحون وفلفل اسود وملح وكركم او بودرة الزعفران ونضيف شوية مية ونسيب اللحمة تستوي وبعد اما تستوي بنضيف الرز البسمتي ويستوي زي اي رز يس انا المرة دي طلعت اللحمة وحمرتها بالفرن وطبخت الرز لوحده وبعد اللحمة ما اتحمرت ولعت فحمة وحطيتها في اللحمة في ورقة فويل وحطيتها فوق الرز وقفلت الغطا جربوها هتعجبكم ..
والصوص الاحمر دي صلصة دقوس
عبارة عن طماطماية وعليها نص قرن شطة وملح وفلفل وكمون ونص ليمونة وتضربها بالكبة من غير مية
الصوص الابيض دي سلطة زبادي بالخيار 🌶🌶
بتقشري خيارة وتبشريها وتصفيها من المية وبتحطيها ع الزبادي مع رشة ملح ورشة فلفل اسود ورشة نعناع ناشف
كبسة اللحم او الدجاج نفس الطريقة بتقطعي بصل مكعبات وتشوحيه بالزيت واما يصفر بنضيف اللحمة ولو دجاج بنكون شايلين الجلد او ممكن تسبيه براحتك المهم نشوحها كويس وبنضيف هيل وقرنفل وقرفة وورق لوري وليمون ناشف كل ده بيكون حب مش مطحون ونقشر طماطماية ونقطعها ونضيف عليها وفصين توم وجزرة مبشورة ونقلب ونضيف 2 قرن فلفل حامي اللي هي الشطة وجنزبيل مطحون وفلفل اسود وملح وكركم او بودرة الزعفران ونضيف شوية مية ونسيب اللحمة تستوي وبعد اما تستوي بنضيف الرز البسمتي ويستوي زي اي رز يس انا المرة دي طلعت اللحمة وحمرتها بالفرن وطبخت الرز لوحده وبعد اللحمة ما اتحمرت ولعت فحمة وحطيتها في اللحمة في ورقة فويل وحطيتها فوق الرز وقفلت الغطا جربوها هتعجبكم ..
والصوص الاحمر دي صلصة دقوس
عبارة عن طماطماية وعليها نص قرن شطة وملح وفلفل وكمون ونص ليمونة وتضربها بالكبة من غير مية
الصوص الابيض دي سلطة زبادي بالخيار 🌶🌶
بتقشري خيارة وتبشريها وتصفيها من المية وبتحطيها ع الزبادي مع رشة ملح ورشة فلفل اسود ورشة نعناع ناشف
تعليقات: 0
إرسال تعليق