-->

البفتيك البانيه

البفتيك البانيه
    البفتيك البانيه
    المقادير:
    1 كيلو لحم بفتيك بتلو
    عصير 2 بصله
    عصير ليمون ربع كوب
    ٣ ملاعق خل
    ملعقه صغيره بهارات مشكله
    2 بيضه
    1 كوب دقيق
    1 كوب بقسماط مطحون

    الطريقة
    - يدق البفتيك جيدا
    - نقوم بتتبيل اللحم في عصير البصل والملح والفلفل والبهارات وعصير الليمون والخل وتترك في الثلاجه لمدة ساعتين

    - ثم نقوم بوضع قطع اللحم في الدقيق اولا ثم في البيض والبقسماط ثم نصعهم في الثلاجه نص ساعه ليتماسك البقسماط فوقه
    و لما تحمريها يبقي اخلطي زبده مع زيت و حمري فيهم.البفتيك

    ويزين بالبقدونس .......
    وبالهناا
    ااا والشفااااا
    Unknown
    @مرسلة بواسطة
    كاتب ومحرر اخبار اعمل في موقع مطبخ منال الكومى .

    إرسال تعليق

    flsngy