-->

طريقة عمل كبدة الفراخ بالبصل

 طريقة عمل كبدة الفراخ بالبصل

    الطريقة المميزة لعمل كبدة الفراخ بالبصل



    المقادير كبدة الفراخ بالبصل :

    1/2 كيلو كبدة فراخ . 
    بصلة كبيرة مقطعة . 
    1/4 كوب زيت . 
    ملعقة كبيرة سمنة . 
    حبة طماطم مقطعة . 
    حبة فلفل اخضر مقطعة . 
    ملح / فلفل اسود / بهارات . 
    ثوم مفروم .


    طريقة تحضير كبدة الفراخ بالبصل:

    - نغسل الكبدة بالملح والدقيق ، ثم تشطف جيدا ، ثم تقطع الى مكعبات صغيرة . 

    - نحمر البصل فى السمن والزيت ، ثم نضيف الثوم المفروم ونقلبهم جيدا ، ثم نضيف الكبدة ونقلبها على نار متوسطة . 

    - نضيف الملح والفلفل والبهارات ، ثم نقلب جيدا ونضيف الطماطم والفلفل .
    Unknown
    @مرسلة بواسطة
    كاتب ومحرر اخبار اعمل في موقع مطبخ منال الكومى .

    إرسال تعليق

    flsngy