-->

لفائف الجلاش باللحم المفروم والبطاطس البوريه

 لفائف الجلاش باللحم المفروم والبطاطس البوريه
    لفائف الجلاش باللحم المفروم والبطاطس البوريه
    المقادير:
    لفة جلاش اى نوع
    لحمة مفرومة معصجة

    بطاطس مسلوقة و مهروسه (بوريه)وعليها شوية بقدونس مفروم
    نصف كوب حليب
    1 بيضة مخفوقة مضاف اليها ملح وفلفل


    الطريقة:
    افردى 2 شريحة جلاش فوق بعض
    قومى بوضع اللحم المفروم المعصج فى منتصف الجلاش
    وضعى فوقة البطاطس البوريه
    احكمى اغلاق الجلاش من اليمين و اليسار جيدا كما بالصورة
    وضعى الكميه فى صنيه مدهونه بالسمنة
    ثم اسقى اللفافات بالحليب
    اخفقى البيضة فى طبق ثم ادهنى بها اللفافات
    و ضعى الصينيه بالفرن حوالى من 20 الى 30 دقيقة
    ثم على الشوايه دقيقتين.
    Unknown
    @مرسلة بواسطة
    كاتب ومحرر اخبار اعمل في موقع مطبخ منال الكومى .

    إرسال تعليق

    flsngy