-->

طاجن الفريك بالكبد والقوانص

 طاجن الفريك بالكبد والقوانص


    طاجن الفريك بالكبد والقوانص
    -كوب ونصف فريك منقى كويس جدا ومغسول ومنقوع ربع ساعة
    -نصف كيلو كبد وقوانص مقطعة صغير
    - شوربة دجاج

    - 1بصلة مقطعة
    - 1طماطم مبشورة
    -2 طماطم حلقات
    - ملح وفلفل وبهاراتك اللي تحبيها
    -3 ملاعق سمن



     الطريقة :
    - نشوح البصلة فى قليل من السمن لحد ما يصفر لونها
    - نضيف الكبد والقوانص والملح و التوابل
    ونقلب لحد ما لون الكبد والقوانص يتغير
    - نضيف الطماطم المبشورة ونهدى النار 15 دقيقة

    - آخر حاجة نضيف الفريك بعد ما يتصفى من ميته ونفضل نقلب الخليط كله على نار هادية لحد ما يشرب صوص الكبد والقوانص
    - نحطه فى الطاجن ونضيف عليه الشوربة لحد ما تغطيه تماما وعلى الوش حلقات الطماطم ومعلقة سمنة
    -ندخله الفرن ونسيبه فى الفرن حوالى نصف ساعة لحد ماينشف ويكمل سواه
    -او يفضل على البتوجاز على نار هادية في وعاء مش شرط الطاجن لو مش متوفر وبالهنا
    Unknown
    @مرسلة بواسطة
    كاتب ومحرر اخبار اعمل في موقع مطبخ منال الكومى .

    إرسال تعليق

    flsngy