-->

البطاطس البورية بحشوة البسطرمة.

البطاطس البورية بحشوة البسطرمة.
    البطاطس البورية بحشوة البسطرمة.

    المقادير :
    نصف كيلو بطاطس-
    ربع كيلو بسطرمة-
    معلقتين زبدة-
    ربع كوب حليب
    -رشة ملح
    ملعقة صغيرة فلفل اسود
    -بيضتين
    كوب جبنة موتزاريللا


    الطريقة :
    اسلقى البطاطس جيدا ثم تقشر و تهرس وقلبيها مع الزبدة الطرية والحليب والبيض والملح والفلفل وفى صينية افردى نصف كمية البطاطس ورصى شرائح البسطرمة عليها ثم ضعى باقي كمية البطاطس وترش جبنة الموتزاريللا على الوجه و تدخل فى فرن ساخن لمدة نصف ساعة إلى 45 دقيقة وتقدم.

    وبالهنااااااوالشفاااااا
    HD fun vedio
    @مرسلة بواسطة
    كاتب ومحرر اخبار اعمل في موقع مطبخ منال الكومى .

    إرسال تعليق

    flsngy